Wil je een afspraak maken voor een Powercall vul dan het onderstaande formulier in of mail naar hallo@heidyvandevelde.nl

3 + 12 =

Ik gebruik je gegevens alleen om je een email terug te sturen
(privacyverklaring)

 


life coaching

Hey hey, wat leuk dat je op mijn website aan het neuzen bent! 
Hoi, ik ben Heidy, 38 jaar en ik wil jou, vrouw,  empoweren om te Gaan doen wat Jij wil!

Zelf ben ik alweer zo’n 11 jaar geleden 10 kilo afgevallen. Ik ben van heel onzeker, soms zelfs schuchter, verlegen meisje gegroeid naar iemand die goed voor zichzelf durft op te komen en kiest voor zichzelf. Ik luister wel naar de meningen van anderen, maar kies mijn eigen pad. 
Ik ben zo’n 4 jaar geleden begonnen met mijn eigen bedrijf. En heb al meerdere keren als solotraveler mooie reizen gemaakt. 

Ik wil jou heel graag helpen om te gaan doen wat Jij wil! Stoppen met jojoën en het lichaam hebben waar je je goed en sterk in voelt. Je grenzen aan durven geven. Dealen met eventuele angsten en je eigen bedrijf beginnen of misschien wel alleen een reis maken. Je kan het allemaal bereiken. Echt waar!

Ik ga je in actie zetten. We gaan niet meer wachten tot je genoeg zelfvertrouwen hebt, genoeg geld, dat lichaam. Dat kan ook onderweg naar dat ene doel wat je ook wilt bereiken!

Are you ready? Let’s go!! 

Liefs Heidy 

Translate »