ZO VIEL IK 8KG AF.. Dit is MIJN VERHAAL!

Sooo je hebt een FLINKE KONT!!  Daar kan je 3x op mee Rieju (rijde ?) kBen en blijf een Zeeuw hé.
Dit werd tegen me gezegd toen ik in 2008 terug kwam uit Australië.
Nee, leuk om dit te horen was het niet! Tot op de dag van vandaag weet ik nog precies hoe dat toen voelde ?

Diegene had wel gelijk.. Helaas!!
Na 3 maanden Amerika (het was daar niet altijd makkelijk) en tsjaa.. ‘heb ik je al weleens verteld dat ik een emotie eter ben’ ?
En daarna 5 maanden Australië, weinig structuur, regelmatig fish & chips, veel gesnoep zat er flink een aantal kilootjes bij.
Ik voelde me moe, had regelmatig pijntjes of was verkouden, grieperig, voelde me echt dik! En in de spiegel kijken, nope Liever niet!

Toen ik weer int Zeeuwse woonde en ‘gewoon’ een baan had, wist ik dat er wat moest gebeuren.
Ik was al wel een beetje begonnen, Lees ‘aant proberen’ want, WIST IK VEEL!!

Ik verbood mezelf doordeweeks bijna alles wat ik lekker vond en dan ging ik in het weekend naar de supermarkt (liefst waar ik niemand tegenkwam die me kende) en ging ik los.
Chocoladerepen, koekjes en boterhammen met chocopasta en dan op de zaterdag nog een grote friet mayo met een snack. Yup, ik frat het allemaal op.
Gek hé, dat afvallen niet lukte ??
Doordeweeks viel ik dan wel wat af, maar ik at dat in de 3 of 4 dagen weekend er weer aan (want ja weekend begon bij mij al op de donderdag)

Om een lang verhaal, wat korter te maken 😉

‘k Ben mezelf gaan leren door verschillende dingen te lezen, proberen, te doen dat ik mezelf niet alles hoefde te verbieden, maar ook doordeweeks en altijd alles kan eten wat ik lekker vind. Ook brood, pasta, chocolade en koekjes. Alleen niet te gek, want ja tenslotte gaat het wel om wat je in totaal op een dag eet.

Wat ik vooral ben gaan doen = meer groente gaan eten, niet alleen met de avondmaaltijd maar ook tussendoor. Het was niet bepaald mijn favoriet en nog niet echt, maar ik weet dat het goed voor me is dus neem ik dat. Dat is dan een stukje discipline.
En zo heb ik door te proberen, te doen, soms terug te vallen en weer op te krabbelen mijn manier ontwikkeld van best veel eten (wel meer in het 1e gedeelte van de dag), bewegen omdat ik dat lekker vind en naast veel groente en fruit ook gewoon boterhammen en pasta.

Zo heb ik een bepaalde manier ontwikkeld en ben ik vooral lekker aan het genieten, de 8kg is er nog steeds van af. Ik voel me zoveeel beter, ik ben nooit moe, ik wandel en dans heel graag, ik heb zelden last van een verkoudheid en ben eigenlijk nooit ziek.

Gaat het nu altijd goed?
Nee, soms eet ik nog weleens teveel chocolade of snoepjes, maar dan geniet ik er wel van en het is af en toe. En als het echt een keer ‘mis’ gaat. Dan weet ik daar nu veel beter mee om te gaan en dit te compenseren.
Nee, ik ben verre van perfect, maar ik weet hoe er mee om te gaan en daar kan en wil ik jou ook graag bij helpen!

You don’t have to be perfect to be Amazing!


Wat nog gedaan? 

Nadat ik verschillende banen heb gehad op verschillende gebieden ging ik door verschillende opleidingen meer leren over het lichaam en voeding en ben ik mijn bedrijf zo’n 2 jaar geleden begonnen. Mensen helpen, meer leren over voeding, het lichaam, bewegen, om te leren gaan met de mindere momenten, Hoe pak je dat op int hoofd (de mindset)
En nee je hoeft dus echt niet perfect te zijn om Slank en Fit te zijn!! Dat kan echt Samen gaan. Kijk maar naar mij 😉

En het is het zoo waard als je meestal na een paar weken al jezelf beter, energieker & gelukkiger voelt en weet dat jij dit dus ook gewoon kan. Ja écht waar!

Translate »