Ze hebben de keuze gemaakt om

‘Goed voor zichzelf te gaan zorgen!!’

‘- 14 kg en het is zo fijn om mijn oude maat kleding weer te kunnen dragen!’

Graag wilde ik kilo’s kwijt om me fitter en energieker te voelen
En zag jou op Facebook voorbij komen, en dacht daar ga ik voor.
Van Heidy heb ik anders leren eten en dat het vooral niet te moeilijk hoeft te zijn.
Ook zo weinig mogelijk pakjes en zakjes te gebruiken, goed ontbijten en water drinken.

Wat is het fijn om 14 kg kwijt te zijn, en weer mijn oude kleding maat te kunnen dragen.
Ik moest wel wennen aan mijn slankere benen haha!
Ik denk nu veel meer na wat ik eet en waarom 90% gezond eten.

Wil je ook iets aan je kilo’s doen en een gezonder voedingspatroon, neem dan eens contact op met Heidy.
Ze kan je heel goed helpen, en wat ook erg fijn is om via skype contact te hebben zodat je niet hoeft te reizen.

Jacqueline (44 jr.)

‘Ik ben weer trots op mezelf!’

Ik ben naar Heidy gegaan, omdat ik graag wilde afvallen. Na het zoveelste dieet was ik zo ontzettend vastgelopen en stond ik er heel negatief in en had ik een slechte relatie met eten. Ik werd alleen maar zwaarder en wanhopiger! Dus ik vond dat ik hulp en advies nodig had.

Al na het 1e gesprek kwam ik erachter dat het meer was dan alleen zwaarder zijn dat me niet lekker zat.
Mijn werk liep niet zoals ik wilde en in mijn relatie voelde ik mij ook niet happy.
Tijd voor verandering!
Ik ben voor de coaching van Heidy gegaan, ze heeft me geholpen om in kleine stapjes steeds wat veranderingen te maken en te komen tot een gezonder eet -en leefpatroon.
Eerst begon ik me in mijn hoofd lichter te voelen.
De kilo’s gingen er in het begin niet gelijk af, maar dat kwam iets later.
Inmiddels ben ik bijna 10kg kwijt.
Ik durf weer nieuwe uitdagingen aan, durf en kan makkelijker keuzes maken en daardoor ben ik een gelukkiger mens geworden.
Die kilo’s gaan er niet meer aankomen, als ik vasthou aan wat ik geleerd heb.

Trots op mezelf en dankbaar hoe Heidy me heeft geholpen om weer mijn positieve zelf te zijn!!

Mevrouw C. (34 jr.)

‘- 6,6 kg en het is nu blijvend!’

Ik wilde graag 5 kilo afvallen en kreeg dit zelf met geen mogelijkheid eraf. K heb al verschillende diëten gevolgd maar niets kan ik lang volhouden.
Na het intake gesprek bij Heidy was ik meteen enthousiast. Na het bijhouden van een eetdagboek vertelde Heidy mij dat ik te eenzijdig at en veel te weinig groente en fruit. Omdat ik moeite heb met het eten van fruit hebben we dit langzaam wat opgebouwd en heeft ze me veel tips gegeven voor gezonde en voedende tussendoortjes. Nu lukt het me om elke dag fruit, groente en verschillende tussendoortjes te eten. Honger heb ik nooit meer en de snaai/snoep momenten zijn ook zeer beperkt. Én die 5 kilo ging er met gemak af, nu na 4 maanden zit ik zelfs al op 6,6kilo. Net een week op vakantie geweest, bewuste keuze’s gemaakt maar zeker erg genoten, en zelfs een halve kilo afgevallen!
Wij gaan nog even door en ik kan iedereen aanbevelen om naar Heidy te gaan! Deskundig advies en goede begeleiding!

Mevrouw J. (38 jr.) Jan. '17

‘Ik ben 10 kg kwijt! Ik voel me veel beter, heb meer energie en lichamelijke klachtjes zijn sterk verminderd!’

Graag wilde ik iets doen aan mijn overgewicht, maar na een hoop lijnpogingen was ik er een beetje klaar mee met lijnen! Telkens zag ik wat berichten voorbij komen van Heidy op Facebook.

Vooral het niet lijnen sprak me daar aan en op een goed moment dacht ik de stap te wagen.

Nadat ik me heb aangemeld is het wel even wennen om op een totaal andere manier naar eten te kijken en met eetgewoonten om te gaan! Maar uiteindelijk kreeg ik het toch onder de knie!

Het heeft er voor gezorgd dat ik me beter voel, veel meer energie heb en lichamelijke klachtjes sterk verminderd zijn!
Daarbij ben ik ook 10 kg kwijtgeraakt en daar zal het niet bij blijven!

Mensen die geen diëten meer willen volgen maar toch willen afvallen, ik raad ze aan om naar Heidy te gaan!

Mevrouw (29 jr.) April '18

‘Veel meer energie, -10 kg en ik zit lekker in mijn vel!’

In oktober (’16) ben ik bij Heidy begonnen met de insteek een gezonder/ander eetpatroon aan te wennen en nieuwe producten en gerechten te leren kennen. Natuurlijk wilde ik ook kilo’s kwijt raken. Heidy heeft mij tips en adviezen gegeven wat hierbij kon helpen.
Het heeft bij mij even geduurd voordat het me lukte om de knop om te zetten maar het is gelukt en met resultaat! Bijna 10 kilo is eraf en dat is nog maar het begin!

Heidy staat open voor wat de klant wil en denkt met je mee!
Ze is gedreven in haar werk en doet dit met veel passie.
Het is geen dieet maar een leefstijl die ik iedereen kan aanraden!! Naast de kilo’s die bij mij zijn verdwenen heb ik veel meer energie en zit lekker in mijn vel!

Angelique (32 jr.)

‘Na 10 maanden ben ik 16 kg lichter!’

Eind juli 2017, 28 juli om precies te zijn, had ik mijn eerste afspraak bij Heidy. Recente foto’s deden mij beseffen dat het zo niet langer kon doorgaan. Niet voor iemand anders, maar echt voor mijzelf.  Anderen zeggen toch altijd dat het niet nodig is.

Ik dacht altijd dat minder eten betekent dat je gewicht gaat verliezen. Heidy maakte mij al snel duidelijk dat dat niet het geval is. Uiteraard gaat elk pondje door het mondje maar door anders en bewuster te leren eten, val je effectief af. Zonder hongergevoel èn je mag gewoon af en toe iets lekkers!  Vooral zo’n beloning levert zo’n ultiem geluksmomentje op. Heidy geeft fijne tips en is vooral een goede stok achter de deur. Naast het meer bewust bezig zijn met voeding, ben ik ook weer meer gaan wandelen. Ik ben niet echt een sporter, maar een stevige wandeling vind ik heerlijk. Je hebt er niet veel voor nodig en je kunt het op de momenten doen die jou uitkomen.  Na het coaching traject van ca. 6 maanden, stond de teller op -12. Nu na 10 maanden ben ik inmiddels 16 kg lichter. Ik ben blij dat ik de stijgende lijn ook zonder coaching heb kunnen voortzetten.

Wil je eenvoudige tips die in elke levensstijl inpasbaar zijn en ook succes opleveren, dan moet je echt hier zijn. Je haalt gewoon normale boodschappen, je hebt geen honger en je favoriete etenswaren hoef je echt niet voor de rest van je leven te mijden. Wie wil dat nou niet? Heidy, ontzettend bedankt voor je fijne en professionele coaching. Ga zo door!

Mevrouw K. (45 jr.)

Komt hier ook jouw succesverhaal?

Begin vorig jaar ben ik voor het eerst naar Heidy gegaan met klachten als vermoeidheid en veel last van buikpijn. Samen zijn we gaan kijken naar mijn eetpatroon en hebben daar wat dingen in veranderd en snel merkte ik resultaat.
Minder moe en ’s nachts door kunnen slapen zonder buikpijn!

In de zomer kwam ik erachter dat ook mijn zonne-allergie helemaal verdwenen was!
Zo fijn want nu kan ik weer zonder lange mouwen met mooi weer naar buiten!

Marieke Hoek (31 jr.) Nov. '16

Toen kwam een bericht voorbij op Facebook van Heidy en heb ik mij bij haar aangemeld. Ik heb een half jaar met haar gewerkt, ik heb er heel veel van geleerd en voel me weer helemaal fit.
Ik heb geleerd dat je niet moet diëten, maar dat je bewust moet omgaan wat je eet en drinkt.
Ik zou het iedereen aanraden om je in te schrijven bij Heidy, omdat je in kleine stapjes leert om op een simpele manier gezond te eten en bewegen.
Mensen durven vaak niet de stap te nemen om zich aan te melden bij een voedingsdeskundige, maar het is echt de moeite waard om dat te doen.

Het Kennismaking gesprek is altijd gratis, via Online Skype of Facebook.  

Wahid Omar Nov '17


‘Wat een geweldige verandering!


In iets meer dan een half jaar een geweldige verandering bereikt, dankzij Heidy.

Ik liep aantal jaren met gezondheidsklachten en natuurlijk met het wel bekende overgewicht waar ik maar niet vanaf kwam.
Je denkt “het lukt mij zelf wel, ik weet heus wel wat goed of fout is voor mij”, helaas pindakaas, niet dus. De klachten bleven en het gewicht werd niet lager alleen maar meer. Daarbij wilde ik ook van het excuus af, ” het zal de overgang wel zijn”. Ik wilde zeker 20 kilo afvallen, mijn bloeddruk verlagen en van de cholesterol pillen af. Maar het belangrijkste doel was dat ik van mijn medicatie af wilde voor diabetes type 2, of althans verminderen. 

Tijd om een coach in handen te nemen!

Ik kwam via via in contact met Heidy.

Dacht nog bij mezelf “ok  Anita je bent super gemotiveerd, eens kijken of deze dame jou wel iets bij kan brengen wat je zelf nog niet weet.” Nou en dat heeft ze!

Ze heeft mij geleerd de keuzes die ik beter wel of juist niet kon maken, maar ook inzicht gegeven in onderwerpen wat ik nog niet wist. Bijvoorbeeld, de gezonde vetten, vezels die super belangrijk zijn. We hebben het ook gehad over waar de buikkrampen, opgezette buik, vandaan zouden kunnen komen. Ik heb handvatten mee gekregen die je je leven lang kan toepassen, het is nl niet een traject voor aantal maanden maar het is een levensles. Ook heeft ze mij bij gebracht dat je ook moet genieten als bv de keuzes tijdens een etentje, high thee, enz niet altijd makkelijk zijn. Ik heb geleerd mezelf niet schuldig te voelen en de draad steeds weer op te pakken als het even een dag minder gaat. 

Ik ben inmiddels 20 kilo lichter, de medicatie voor mijn cholesterol en een deel van de medicatie voor mijn diabetes in kunnen leveren bij de huisarts. Een leuke bijkomstigheid is dat ik barst van de energie en minder buikkrampen heb.

Mensen met gezondheidsklachten dmv overgewicht, futloos of een negatieve mindset. Ga eens met Heidy praten, ik weet zeker dat ze jou op het goede spoor kan zetten. Zij zorgt ervoor dat jij jou doel bereikt, ook nadat jij jou doel hebt bereikt blijft ze contact houden om even van gedachten te wisselen. Soms heb je even dat kleine stapje, zetje ruggensteuntje nodig wat een wereld van verschil kan brengen.

Anita (52 jr.) Okt '17

Leen & Corrie (69 en 67 jaar) Sept ’15

‘ – 15 kg en mijn dikke buik is weg!’

Heidy was bijna klaar met haar opleiding toen ze aan mij (Leen) vroeg. Ik zou je graag helpen, wil je mijn proefkonijn zijn?
Ik was wat te zwaar (87kg bij de lengte van 1.72), dat kon je wel zien aan mijn wat te dikke buik.
Wat houdt dat in Heidy?
‘Nou je houdt zo’n 3 dagen een voedingsdagboek bij, wat je eet en drinkt zet je zo precies mogelijk op papier.
Daar ga ik dan naar kijken